Accu duiklamp vervangen

Jaren geleden heb ik voor het eerst een duikpak aangetrokken en ben ik gaan duiken in de wateren van Bonaire. Vele jaren later ben ik nu een duiker die regelmatig de wateren bezoekt om te kijken naar het leven in de zee. Thuis zijn er dan ook allerlei kledingstukken en onderdelen die mij helpen bij het duiken. Echter had ik kortgeleden een groot probleem, omdat de accu van mijn duiklamp stuk was gegaan. Hierdoor moest ik op zoek naar een nieuwe accu duiklamp.

Accu voor de duiklamp

Via Google ben ik vervolgens op zoek gegaan naar een accu voor mijn duiklamp, omdat ik datzelfde weekend ging duiken. Het was dus zaak dat ik een webshop kon vinden die niet alleen mijn accu verkocht, maar daarnaast ook nog eens snel de accu voor de duiklamp kon leveren. Via de Google resultaten kwam ik al gauw terecht op de webshop van Rebatt.nl! Deze had een enorm assortiment aan accu’s, waaronder de accu voor de duiklamp. Het opvallende was dat de accu’s ook nog eens enorm scherp geprijsd waren.

Bestellen van de accu voor de duiklamp

Vervolgens heb ik diezelfde dag nog de accu voor de duiklamp besteld. Deze is vervolgens snel geleverd door Rebatt!