Al uw favoriete series kijken met Kodi Media Center!

Kan u ook zo genieten van een avondje bankhangen? Lekker de hele avond series kijken, sport, films of iets anders? Vanaf nu is het mogelijk om kosteloos al uw favoriete films, series en sportwedstrijden te kijken. Filmspeler.nl biedt u namelijk hét product van 2015: de Mediaplayer X9. Het apparaat kan op alle televisiesoorten worden aangesloten. Met een Kodi Media Center van Filmspeler.nl haalt u zonder meer het beste mediacenter in huis!

Alle mogelijkheden van de Kodi Media Center op een rijtje

Een Kodi Media Center leent zich uitstekend voor het aansluiten voor verscheidende functionaliteit, te noemen NAS, harde schijf, USB, SD en AirPlay. Daarnaast wordt de Kodi Media Center geleverd met een HDMI kabel, AV kabel, adapter, afstandbediening en een Nederlandse handleiding. Kortom: een compleet systeemvoor het bekijken van al uw favoriete content in full HD, op elk gewenst moment van de dag. Bij vragen of opmerkingen staan de experts van Filmspeler.nl altijd voor u klaar. Zij zijn stuk voor stuk ervaren met het programmeren en installeren van Kodi apparatuur. Als u bij Filmspeler.nl een Kodi Media Center besteld, krijgt u een volledig ingerichten gebruiksklaar apparaat dat tevens getest is.

Filmspeler.nl

Aarzel niet en plaats direct uw bestelling! Bestelt u vandaag, dan heeft u uw Kodi Media Center morgen al in huis. Voor meer informatie of voor het gehele assortiment, kunt u eens een kijkje nemen op de website van FIlmspeler.nl.