Alle Amsterdamse festivals in een overzicht

Festivals zijn populairder dan ooit! En door die populariteit is het aantal festivals ook enorm gestegen de afgelopen jaar. Als je wilt, kun je in principe elk weekend wel naar minstens één festival. In de zomer op een leuke buitenlocatie en in de winter op een hippe binnenlocatie: festivals zijn er niet alleen meer bij mooi weer, maar gewoon het hele jaar door. Of je nu naar een dance festival of house festival wilt: soms wil je gewoon even een handig overzicht zien zodat je weet waar je uit kunt kiezen. Daarom is er nu Festival Overzicht Amsterdam: een website die alle dance en house festivals in de omgeving Amsterdam voor jou op een rijtje heeft gezet. 

Amsterdamse festivals op een rij

In Amsterdam zijn alleen al 300 festivals per jaar. Je kunt je geld maar één keer uitgeven en daarom is er niets handiger dan een overzicht waarin je ziet wat Amsterdam voor jou in petto heeft, zodat je het festival kunt kiezen dat jij en je vrienden het leukst lijkt! Maar niet alleen het festival overzicht kun je bekijken op de site. Ook kun je er terecht voor alle kampeerspullen, festival outfits of festival speelgoed. En: je kunt je eigen Amsterdamse festival aanmelden, mocht je er zelf een organiseren.

Meer weten?

Dus twijfel nog of je dit jaar naar DGTL, Zandbakfestival of Voltt gaat? Of wil je eens naar een festival in de leukste stad van Nederland, waar je tot op heden nog niet bent geweest? Kijk dan snel op de website van Festival Overzicht Amsterdam en bekijk alle Amsterdamse festivals die je al wel of nog niet kent!