Bent u geïnteresseerd in modulaire schoolgebouwen?

Bent u van plan om modulaire schoolgebouwen te gaan bouwen? Fantastisch! ALHO helpt u daar dan graag bij verder. ALHO werkt met doelgerichte en flexibele schoolbouwconcepten. Naast leslokalen, bibliotheken, opvanglokalen, technische lokalen, ateliers en kantines kunnen we hiermee zelfs internaatkamers realiseren. De modulaire bouw komt qua inrichting overeen met de conventionele bouw. Echter kent het wel de voordelen van industriële fabricage. Wilt u voor tijdelijk een schoolgebouw? Dan kunnen wij ook een voordelig containergebouw voor u realiseren. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie. 

Welke voordelen kent de modulebouw?

Bij de modulebouw is er sprake van een korte bouwtijd. U kunt dus snel een project gerealiseerd hebben. Vooraf spreken we dan samen een vaste en overeengekomen prijs af. Maar hierbij behoort ook het bespreken van een vaste opleveringstermijn en u krijgt één (hoofd)aannemer die tevens als ervaren partner dient. De modulebouw is zeer duurzaam en daarmee bent u dus milieubewust bezig. Tevens zorgt de modulebouw voor aantrekkelijke architectuur.

 

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over de modulaire schoolgebouwen? Of leest u liever wat meer over ALHO? Bezoek dan onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder!