Bespaar tijd op het maken van offertes

Het maken van offertes is voor veel bedrijven iets wat effectiever en efficiënter kan. Bent u daarom ook op zoek naar een programma waarmee u op een eenvoudige manier een offerte kunt opstellen die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Denk dan eens aan het programma van Workspace. Met behulp van het programma kunt u snel en eenvoudig een offerte maken. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en uw medewerkers zullen het dan ook snel onder de knie hebben. 

Administratie

Het programma van Workspace biedt nog vele andere mogelijkheden op het gebied van administratie. Zo heeft u hier met het programma ook de mogelijkheid om een factuur op te stellen en te verzenden. Hiervoor hoeft u slechts enkele stappen te voltooien. Daarnaast is het programma ook zeer geschikt om de contacten te beheren. Bovendien kunt u met behulp van het programma ook inkoopfacturen en bonnen inboeken. Workspace biedt nog vele andere mogelijkheden en deze kunt u vinden op de website.

Probeer het uit

Denkt u dat het factuurprogramma u en uw bedrijf verder kan helpen, maar weet u dit nog niet zeker? Kies er dan voor om het uit te proberen! Op deze manier kunt u erachter komen of het wat is voor uw bedrijf. Na de proefperiode kunt u er vervolgens voor kiezen om een abonnement op het programma aan te schaffen.