Beterschap cadeau in ziekenhuis

Is er iemand in uw omgeving ziek? Wilt u die persoon graag sterkte en beterschap wensen? Dat kan uiteraard op vele manieren. Wat dacht u van het sturen van een beterschap cadeau? Bij BoeketCadeau.nl vindt u vele diverse soorten aan beterschap cadeaus. Bijvoorbeeld fruitmanden, helium ballonnen, bloemen boeketten of een combinatie van dit alles! U vindt op hun website een handig overzicht van de meest verkochte beterschapscadeaus. Bijvoorbeeld een beterschap bloementaart voor maar €19,95. Bent u benieuwd geworden naar meer informatie hierover? Lees gerust verder in dit blog of surf alvast direct naar de website ..

Bezorgen in ziekenhuis

Omdat veel zieke mensen helaas toch vaak in het ziekenhuis liggen kunt u uiteraard ook hier uw beterschap cadeau naartoe sturen. Een medewerker van het ziekenhuis brengt dan de bestelling naar de kamer van de zieke. U moet dan wel het nummer van de kamer en het afdelingsnummer vernoemen bij de bestelling. Soms mogen er op afdelingen als de intensive care geen bloemen staan. Houd hier dus wel rekening mee!

Voeg een kaartje toe

Om uw cadeau nóg persoonlijker te maken kunt u er voor kiezen om een persoonlijk kaartje toe te voegen. Meer hierover vindt u op de website van BoeketCadeau.nl. Ga dus snel daarheen.