Bloemen voor elke gelegenheid

Is er binnenkort iemand jarig en verdient diegene een leuk bloemetje? Via Boeket Cadeau kunt u bloemen versturen naar het adres van uw keuze. Misschien bent u wel op zoek naar bloemen voor een heel andere gelegenheid, bijvoorbeeld een rouwstuk voor een overlijden. Ook daarvoor bent u bij Boeket Cadeau aan het juiste adres. Boeket Cadeau is al jarenlang dé bloemenspecialist van Nederland. Het heeft al 300.000 klanten voorzien van bloemen en 400 cadeaus verstuurd. Wilt u meer weten over rouwstukken? Lees dan snel verder.

Rouwstuk laten bezorgen

Bij BoeketCadeau.nl kunt u naast reguliere bloemen ook rouwstukken laten bezorgen. Het rouwstuk wordt dan vlak voor de begrafenis of crematie op het adres van uw wens geleverd.  Wanneer u een rouwstuk vóór 12:00 uur besteld, ontvangt u het rouwstuk nog op dezelfde dag. Wilt u een persoonlijke boodschap toevoegen aan het rouwstuk? Dat kan. Bij Boeket Cadeau heeft u de mogelijkheid om een mooie kaart of een bedrukt lint toe te voegen aan uw bestelling.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Boeket Cadeau of over een specifiek onderwerp zoals de mogelijkheden voor het bezorgen van een rouwstuk? Ga dan naar de website van Boeket Cadeau. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Boeket Cadeau, via telefoonnummer (0031) 023-5265909.