Body & Mind centrum Fit-Minds in Roermond

De juiste connectie en balans tussen lichaam en geest is heel erg belangrijk. Zodra deze connectie en balans aanwezig is zult u zich rustiger en meer ontspannen voelen. Dit is heel belangrijk voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is dus een goed idee om er iets aan te doen wanneer u deze balans niet voelt. Kies voor yoga, meditatie en meer van Fit-Minds.

Kies Fit-Minds

Fit-Minds is de plek waar u moet zijn als u in de buurt van Roermond op zoek bent naar een centrum waar u lessen kunt krijgen in yoga en meditatie. Fit Minds is een body & mind centrum. U vindt hier veel verschillende soorten yoga en meditatie. Dit kunt u doen in individuele lessen of groepslessen. U kunt bij Fit Minds zelf een abonnement samenstellen waarbij u kunt kiezen welke lessen u wilt volgen. Een abonnement op maat dus. Zo kan iedereen op de meest persoonlijke en prettige manier de connectie tussen lichaam en geest weer vinden.

Nu een abonnement nemen

Een abonnement nemen kunt u door langs te komen of contact op te nemen. Op de website vindt u alle gegevens en openingstijden. Zo kunt u ook antwoord krijgen op al uw vragen.