Boek een vakantie bij dit recreatiepark!

Wilt u even opladen in eigen land? En bent u op zoek naar een recreatiepark in eigen land? Dan raden we u recreatiepark de Leistert aan. Dit is een park gelegen in Limburg waar u terechtkunt als u graag er even tussenuit wilt en lekker tot rust wilt komen. Maar ook als u niet stil kunt zitten dan hoeft u zich hier niet te vervelen. Bij dit recreatiepark zit namelijk een bowlingbaan, golfbaan, subtropisch zwembad en ga zo maar door. Neem een kijkje op de website en ontdek wat u allemaal precies kunt doen.

Natuurparken en winkelen
Recreatiepark de Leistert bevindt zich op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. U kunt hier superveel beleven, dus u hoeft zich nooit te vervelen. Ga er lekker op uit om te shoppen of een terrasje te pakken, want het recreatiepark ligt nabij de steden Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar u lekker kunt wandelen of fietsen.

Meer weten over dit recreatiepark.
Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen over dit recreatiepark? Neem dan eens een kijkje op de website. Hier ziet u precies wat u allemaal kunt doen. Heeft u nog vragen of wilt u graag boeken? Neem dan contact op met het recreatiepark en u wordt verder geholpen door één van de medewerkers.