Bubble voetbal is Groningen is een hilarische activiteit!

Bent u voor binnenkort een leuke dag aan het plannen? Bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een familiebijeenkomst? Wat een hoop stress komt daarbij kijken vindt u niet? Gelukkig kan BubbelBal.nl u hierbij helpen. Wat dacht u van bubble voetbal in Groningen? Een originele activiteit die het tevens ook goed doet op vrijgezellenfeestjes. Bij bubble bal zit uw bovenlichaam in een met lucht gevulde plastic bal. U kunt alleen uw voeten en onderbenen en gebruiken om te voetballen of om een ander spel te spelen. Doordat de plastic bal ook een stootkussen is levert dit ongetwijfeld hilariteit op! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De flexibiliteit van BubbleBal.nl

Bij Bubblebal.nl kunt u vele voordelen verwachten. Bijvoorbeeld dat wij niet plaatsgebonden zijn. Wij leveren namelijk bubbelballen door heel Nederland maar ook door België! Heeft u zelf een geschikte locatie in Groningen gevonden? Zoals bijvoorbeeld een gymzaal, een voetbalveld of een manege? Dan brengen wij de bubbelballen gewoon op de locatie! Heeft u nog geen locatie gevonden? Dan hebben wij ook een heleboel opties voor u.

 

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over bubble bal of over BubbelBal.nl kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder!