Centenna

Bent u opzoek naar een oplossing voor hoe u al die laptops, tablets of iPads het beste kan vervoeren of opbergen? Centenna kan u hier perfect bij helpen! Zij biedt namelijk oplossingen voor het opladen, syncen, vervoeren, veilig opbergen en beheren van tablets, Chromebooks, iPads en laptops in het onderwijs. Centenna heeft een ontzettend breed assortiment met onder andere kasten, slimme laptop lockers, trolley koffers, trolley wagens en laptopwagens van de merken Parat en Centenna. Bij Centenna vindt u altijd een innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossing voor uw tablets, chomebooks en laptop. 

Wie is Centenna?

Centenne is een deskundige zakelijke partner in de markt voor professionele IT oplossingen. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring als importeur/distributeur in de Benelux en bedient klanten in de gezondheidszorg, industrie, onderwijs, overheid, veiligheid en audio-visuele omgevingen. Het kantoor is gevestigd in Houten en in deze showroom kan Centenna haar producten in elke gewenste opstelling demonstreren aan resellers en zakelijke gebruikers. Centenna heeft een ontzettend breed assortiment met kwalitatief hoogwaardige producten van de merken AG Neovo, Parat, Man & Machine, Heinekingmedia en Kindermann. De exportafdeling van Centenna levert in samenwerking met het naastgelegen logistieke centrum Thijse Logistics efficiënt en snel aan haar klanten in de Benelux en Europa.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Centenna, over het merk AG Neovo of over bijvoorbeeld narrowcasting? Neem dan een kijkje op de website.