Champagne bezorgen als verrassing

Heeft u een gelegenheid die gevierd mag worden? Bijvoorbeeld omdat iemand uit uw omgeving een geweldige prestatie heeft geleverd? Misschien is uw zoon of dochter wel geslaagd voor zijn of haar opleiding, voor zijn of haar rijbewijs of iemand heeft een nieuwe baan gekregen!? Ook kan het zijn dat u iemand op een originele manier wilt verrassen. Laat dan een fles champagne bezorgen als unieke verrassing! Want zeg nu zelf; champagne doet het toch altijd goed op een speciale gelegenheid? U kunt bij de firma BoeketCadeau.nl een fles bubbels bestellen en hiermee het feest laten beginnen! 

Ruime keuze aan champagne

Bij BoeketCadeau.nl heeft u een ruime keuzen aan champagne. Het assortiment is zeer divers en uitgebreid. Tevens kunnen we u ook mededelen dat de champagne hier van uitstekende kwaliteit is. Kent u bijvoorbeeld de Joseph Perrier? U kunt hier kiezen voor een normale fles of voor een kleinere fles van 200 mililter met twee originele champagne flutes. Ook het alom bekende Moet en Chandon zijn terug te vinden in het assortiment. De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Combineren maar!

Wilt u de champagne combineren? Dat kan! Combineer het bijvoorbeeld met een lekkere fles wijn, chocolade, koekjes of mooie bloemen. Zo wordt het pas écht een feestje! Meer informatie treft u op BoeketCadeau.nl.