Convins voor telemarketing

Heeft u behoefte aan de ondersteuning van een specialist op het gebied van telemarketing? Kies er dan voor om Convins in te schakelen. Convins is namelijk gespecialiseerd op dit gebied en kan een hoop zaken van u uit handen nemen. Zo kunt u Convins onder andere inschakelen om bezoekersafspraken te maken. Bij dit bedrijf werken alleen professionals die als geen ander weten hoe zij dit moeten aanpakken. Daarnaast maken zij geen gebruik van een belscript, maar zij geloven in kwalitatieve en inhoudelijke gesprekken. 

Mogelijkheden

Convins kent een aantal verschillende mogelijkheden.waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u er onder andere voor kiezen om het opvolgen van beursleads aan dit bedrijf over te laten. Op deze manier kunt u een hoop tijd besparen zonder dat dit ten koste gaat van eventuele nieuwe klanten. Daarnaast kunt u Convins bijvoorbeeld ook inschakelen om onderzoek te laten doen. Zo kunnen zij onder andere enquêtes opstellen en afnemen.

Convins inschakelen

Heeft u interesse in een van de diensten die Convins aanbiedt en wilt u hier graag gebruik van maken? Kies er dan voor om vandaag nog contact op te nemen. De gegevens om contact op te kunnen nemen staan vermeld op de website. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen gegevens achter te laten. U zal dan zo snel mogelijk worden teruggebeld.