Dagcursus zeilen tijdens uw vakantie in Friesland

In de zomer is het weer  tijd voor een heleboel activiteiten die wij uit kunnen voeren. Vooral op en rond het water is erg leuk wanneer het weer wat warmer wordt. Wilt u graag op het water in uw vakantie? Kom dan naar Friesland. Hier is veel water aanwezig wat geschikt is voor watersporten, zoals zeilen. U kunt hier bijvoorbeeld dagcursus zeilen volgen.

Over de cursus

In Friesland vindt u Aurasailing. Dit is een plek waar u kunt leren zeilen. Ik kan dit iedereen aanraden. Uw vakantie in Friesland wordt een stuk avontuurlijker en leuker wanneer u kiest voor een dagje of meerdere dagen zeilen. U zult duidelijk en professionele hulp krijgen bij het zeilen. De cursussen zijn voor 1 dag of voor meerdere dagen, u kunt privéles krijgen of met een groepje bekenden, er zijn verschillende soorten boten en dit kan een eigen huurboot zijn of een boot van Aurasailing zelf. De cursussen zijn voor verschillende leeftijden.

Meer weten?

Meer weten over de zeilcursus voor volwassenen in Friesland? Ga dan naar de website voor alle informatie over Aurasailing en de lessen en neem contact op voor een afspraak of voor antwoord op uw vragen. U krijgt zo snel mogelijk antwoord van een medewerker.