De 24/7 service van Van de Akker Glas en Schilderwerken

Is uw glas gebroken om een of andere reden? Dat is al vervelend genoeg volgens Van de Akker Glas en Schilderwerken. Daarom biedt zij nu 24-uurs service, 7 dagen in de week glasservice in Eindhoven of omstreken. Ofwel: 24/7. Indien nodig is er dezelfde dag nog iemand bij u om de schade te repareren of om een veilige noodoplossing te creëren. Met deze 24-uurs glasservice bent u altijd verzekerd van een vakkundig herstel van uw glasschade. 

Over Van de Akker Glas en Schilderwerken

Sinds 1981 bestaat Van de Akker. Sinds de oprichting is het vakbekwame en geschoolde personeel al in staat om op een zorgvuldige manier glas te plaatsen, leveren en bewerken. Van de Akker heeft een breed assortiment glas op voorraad: van veiligheidsglas tot sier- en figuurglas. Tevens is er een team van schilders dat ook al jaren in de sector werkzaam is. Zij verrichten renovatiewerkzaamheden in een aantal vaste sectoren (bijvoorbeeld de woningbouw en bij uitzendorganisaties). Wat een veelzijdigheid! Bij de volgende services kunt u bij Van de Akker terecht: 24-uurs schadeservice, renovatieschilderwerken, HR++ glas plaatsen voor betere isolering, het plaatsen van voorzetramen en het plaatsen van ventilatieroosters.

Meer informatie

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de glasservice of een glaszetter in Helmond, Venlo of Eindhoven kijk op de website van Van de Akker Glas en Schilderwerken.