De Sociale Raadsvrouw geeft hulp bij schulden.

Heeft u hulp bij schulden nodig? Schaam u niet om, om hulp te vragen! De Sociale Raadsvrouw helpt u graag verder. Wij begrijpen dat schuldig voor diverse lastige situaties kan zorgen. Wanneer u de schulden af weet te lossen kunnen veel van deze situaties worden verholpen. Of u nu werknemer bent met schulden of een werkgever die werknemers met schulden heeft: De Sociale Raadsvrouw staat voor u klaar! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

Wij zijn een landelijk opererend adviesbureau gespecialiseerd in schulden. Onze klanten zijn voornamelijk werkgevers die hulp vragen voor de schulden bij werknemers. Deze werkgevers kunnen dit bijna altijd vergoed krijgen! Voor een werkgever is het vervelend om te zien dat een werknemer schulden heeft. De werknemers zijn gestrest, hebben geen gezonde motivatie en er is vaak sprake van verzuim. Door advies te vragen bij schulden hebben de werknemers een hogere productiviteit, zijn ze minder snel ziek en ervaren ze minder stress. Dit verbeterd dus de situatie in alle opzichten!

Alle informatie online

Voor meer informatie over De Sociale Raadsvrouw en wat wij voor u kunnen betekenen kunt u terecht op de website. Hier kunt u ook een gratis informatiepakket aanvragen die u per mail toegestuurd krijgt. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!