De telesales van Convins zijn de beste

Heeft u een bedrijf en wilt u graag via de telefoon uw diensten en producten aanbieden? Dan is het een heel goed idee om de telesales uit te besteden aan een bedrijf wat hier veel kennis en ervaring mee heeft. Dit bedrijf is Convins. Convins is een bedrijf wat gespecialiseerd is in telesales en telemarketing. Dit bedrijf werkt alleen met echte professionals en nooit met belscripten. U haalt het beste uit uw telesales met dit bedrijf.

Niet zoals elk callcenterbedrijf

U kunt het wel, een kantoor wat vol zit met allemaal verschillende callcenters voor verschillende bedrijven. Meestal zitten hier studenten aan de telefoon. Bij Convins niet. Convins zit in open werkplekken en heeft alleen echte professionals in dienst. Dit zijn allemaal mensen met veel kennis en ervaring in sales en marketing. Deze kennis zullen zij gebruiken bij het maken van afspraken, het opvolgen van mailings en beursledas, het uitnodigen van relaqties, het doen van onderzoek, servicecalls uitvoeren en het bijhouden van uw database. Er wordt nooit een belscript gevolgd en er is een no cure no pay systeem. Dit zijn dus hele goede effectieve gesprekken. Alleen het beste voor uw bedrijf!

Meer weten?

Alle informatie over dit no cure no pay sales bedrijf en de werkwijze vindt u op de website. Als u vragen heeft of afspraken wilt maken kan dat via de contactgegevens op de website.