Doe een ballonvaart kado bij Spildooren

Binnenkort iets te vieren? Voor uzelf of misschien voor een ander? Kies dan eens voor een persoonlijk, uniek en bijzonder cadeau. Iets wat u samen kunt beleven en wat als een mooie herinnering bij u blijft. Hier hoeft niet eens een specifieke reden voor te zijn, want wat is er nou leuker dan herinneringen maken samen? Vaak is dit veel leuker dan een fysiek cadeau. Doe een ballonvaart kado!

Waarom bij Spildooren?

Spildooren Ballooning is de plek om samen met een vriend, vriendin of familielid een bijzonderen ballonvlucht te beleven. U kunt hier onder leiding van professioneel personeel met veel kennis en ervaring over Limburg en Belgie gevlogen worden. Dit altijd alleen als het 100% veilig is, dit hangt namelijk altijd van een aantal omstandigheden af. De ballon is van de allerbeste kwaliteit. Zo kunt u met een gerust hart genieten van het prachtige landschap wat u nog nooit vanuit dit perspectief zo goed heeft kunnen zien. Dit wordt zeker een belevenis om nooit te vergeten.

Meer weten?

Alle informatie over de ballonvaarten vindt u op de website. U vindt hier bijvoorbeeld alle voorwaarden aan het kunnen opstijgen van de ballon. Ook vindt u hier de contactgegevens voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen.