E fulfillment uit handen geven

Het beheren van een webshop brengt nogal een hoop logistieke zaken met zich mee. Heeft u het idee dat uw bedrijf niet over de tijd en kennis beschikt om deze zaken op een effectieve manier te regelen? Dan kan het voordeliger zijn om het E fulfillment uit handen te geven. Packstore staat voor u klaar om dit overnemen. Zij weten alles op dit gebied en de medewerkers kunnen ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Naast dat Packstore klaarstaat om u verder te helpen, helpt dit bedrijf graag ook de samenleving verder. Zij bieden namelijk ook mensen met een afstand tot de samenleving werk aan in een sociale werkplaats Utrecht

Diensten van Packstore

Bij Packstore kunt u niet alleen terecht om E fulfillment aan uit te besteden, maar dit bedrijf biedt ook nog een aantal andere diensten aan waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u dit bedrijf bijvoorbeeld ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij het inpakken en ompakken van goederen. Ook kunt u hier uw goederen machinaal laten verpakken. Een overzicht van alle diensten die dit bedrijf aanbiedt kunt altijd een keer bekijken via de website.

Vragen?

Zou u Packstore in willen schakelen voor E fulfillment, maar zit u nog met bepaalde vragen? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met een van de vakkundige medewerkers.