Een aanrader om een mezzaninevloer te bouwen

Wilt u graag een nieuw magazijn omdat uw bedrijf te groot geworden is voor uw magazijn? Dat is niet nodig. U kunt namelijk veel meer ruimte maken in uw magazijn door te kiezen voor zeer handige systemen. Er zijn veel systemen gebouwd speciaal om magazijnen overzichtelijk in te richten. Kies er bijvoorbeeld voor om een mezzaninevloer te bouwen.

Over de mezzaninevloer

Een mezzaninevloer is een vloer die gebouwd wordt in uw magazijn, precies tussen uw vloer en plafond in. Het is een extra etage en daarom staat deze vloer ook wel bekend als een etagevloer of misschien bij u beter bekend als een entrsolvloer of bordesvloer. Deze vloer zal zorgen voor veel meer ruimte in uw magazijn. U kunt weer meer producten en materialen bewaren zonder dat het onoverzichtelijk of te vol wordt. Dat is precies wat u nodig heeft. Voordelen van een mezzaninevloer zijn verder HEXA gaten voor doorvoor van verlichting, minder verlichting nodig door weerkaatsing, 11% kostenbesparing door gebruik kabelgoot en 17% besparing schadepost door beschermen van verlichting.

Aan de slag

Wilt u ook een mezzanine vloer laten bouwen? Ga dan naar de website voor alle informatie over de vloeren en alle voordelen en neem contact op wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken.