Een B en B bij Maastricht

Bent u op zoek naar een verblijf omdat u een paar dagen naar het mooie Maastricht gaat? Bij Bed en Breakfast Pincky bent u aan het juiste adres. Bed en Breakfast Pincky is een perfecte uitvalbasis voor een paar gezellige dagen in Maastricht. Bij bed en Breakfast Pincky hebben ze veel ervaring in de horeca en voorzien u graag van de beste service.

Genoeg te beleven

Bij B en B Pincky en in de omgeving is genoeg te beleven. Op 30 minuten afstand vindt u Maastricht waar u gezellige winkelstraten en veel restaurants en cafés treft. Ook bevindt u zich in de Euregio, het grensgebied van Nederland, België en Duitsland. In de omgeving kunt u genieten van de rust in één van de 12 beschermde natuurgebieden. Daarnaast bent u in de nabijheid van verschillende leuke plaatsen, zoals Heerlen, Valkenburg en Aken.

Direct reserveren

Wilt u lekker ontspannen en overnachten bij Bed en Breakfast Pincky? Ga naar de site om direct online te reserveren voor een B en B Maastricht. Op de site vindt u meer informatie over Pincky en de mogelijkheden in de buurt. Indien u nog vragen heeft kunt u ook altijd contact opnemen en dan helpen ze u bij Pincky graag verder.