Een CE markering

Wilt u weten of uw producten voldoen aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte? Een CE keuring biedt dan uitkomst. Een CE keuring is geen keurmerk of kwaliteitsgarantie, maar bevordert wel de vrije handel binnen de lidstaten en daarnaast verhoogt het ook nog eens de veiligheid bij het gebruik van producten. Wilt u een CE keuring uit laten voeren? Bij HMPA bent u aan het juiste adres.

Een CE keuring

HMPA is u van dienst bij een CE keuring. Ze adviseren u welke producten in aanmerking komen voor een CE markering en verzorgen de begeleiding van het traject. De CE keuring is verplicht voor alle Europese lidstaten. Zonder een CE keuring bent u als bedrijf in overtreding en loopt u risico’s op boetes. Laat de CE keuring verzorgen en toon aan dat uw producten voldoen aan de vereiste regelgeving. HMPA zoekt voor u uit welke machines of producten er in aanmerking komen en bieden een overzicht van de toepassing van de richtlijnen op dit gebied. Ze stellen vast welke verbeteringen er nodig zijn om de keuring te kunnen uitvoeren.

Contact opnemen

Wilt u hulp van HMPA bij een CE markering? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ze komen graag bij u langs om eens naar uw producten of machines te kijken. Daarna maken ze voor u een offerte op maat.