Een foto op glas? Kies voor 42Creations

Uw foto rechtstreeks op glas printen? Dat is mogelijk bij 42Creations! Zij beschikken namelijk over een Océ Arizona printer die de mogelijkheid biedt om haarscherp te printen. 42Creations is van mening dat uw mooiste momenten een speciaal plekje verdienen. Daarom is bij hen niets onmogelijk! Zo kunt u uw foto printen op allerlei harde materialen, zoals deuren,, meubels, glas en platen. 

Over 42Creations.com

42Creations.com is een jong, dynamisch en innovatief bedrijf. Tijdens een brainstormsessie aan de keukentafel kwam Gilbert Geraerts op het idee iets te gaan doen met printen op harde media. Het idee kreeg steeds meer vorm en hij heeft toen de stap genomen een vlakbed-printer aan te schaffen. Dit is uiteindelijk het trotse ‘printende hart’ van 42Creations.com geworden. Om de klant een zo breed mogelijke keuze te geven, besloot 42Creations diverse illustraties toe te voegen aan het assortiment. 42Creations.com doet alles met als ultieme doel om innovatief te zijn en een hoogwaardig product te leveren. Zoals ze zelf zeggen: “Wij zijn immers pas tevreden als onze klanten dat zijn!”.

Meer informatie?

Er is naast het printen op glas nog veel meer mogelijk bij 42Creations.com. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw foto op metaal printen. Voor meer informatie neemt u eens een kijkje op de website.