Een groen dak van Protect PBM

Gaat u binnenkort een nieuw huis bouwen? Of is uw dak aan vervanging toe? Overweeg dan eens dakcoating. Dakcoating is niets minder dan een groen dak, een dak bedekt met planten dat meerwaarde geeft aan een gebouw of huis. Naast alle ecologsiche voordelen, zoals een behaaglijker binnenklimaat, extra zuurstofproductie, regulering van de luchtvochtigheid en (fijn)stofbinding is het ook nog eens prachtig om te zien. Ook slaat een groen dak regenwater op die hij vervolgens teruggeeft aan de natuur in een langzaam tempo. Heeft u interesse in dakcoating? Dan bent u bij Protect PBM aan het juiste adres.

Waarom Protect PBM?

Naast dat dakcoating een goede investering is voor u zelf, bent u ook nog eens heel milieubewust bezig. Dat zijn dingen die Protect PBM belangrijk vindt. Protect PBM is een jong en modern bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring met het veilig werken op hoogte. Het bedrijf werkt landelijk en is daardoor niet alleen vanuit kwaliteitsperspectief een betrouwbare partner, maar ook zakelijk. Woorden als snel, effici├źnt en tegen gunstige condities zijn kenmerkend voor de organisatie.

Meer informatie over dakcoating?

Wilt u meer informatie over dakcoating of protect PBM? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Naast dakcoating kunt u ook terecht bij Protect PBM dakveiligheid, dakbedekkingen en zonnepanelen.