Een huis aan de Costa Blanca kopen

Houdt u ook zo van de Costa Blanca, en voelt het elke keer weer als “thuiskomen” als u daar bent? Heeft u wel eens gekeken naar het Woningaanbod in spanje? Als u een huis aanschaft in dit prachtige gebied, kunt u altijd even ontsnappen van alle drukte en werkstress. Als u ook graag een huis zou willen kopen aan de Costa Blanca, kunt u het beste de hulp van Blanca Homes inschakelen. Zij zijn gespecialiseerd in dit aankoopproces en helpen u graag verder.

Veel haken en ogen tijdens het aankoopproces

Het aankoopproces van een huis in Spanje is natuurlijk anders dan in Nederland. U spreekt de taal misschien niet vloeiend, en bent waarschijnlijk niet op de hoogte van de huidige wet- en regelgevingen. Blanca Homes heeft al veel mensen geholpen aan een huis en weet inmiddels wat de haken en ogen zijn.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met een van de medewerkers van Blanca Homes

Heeft u nog vragen over de dienstverlening van Blanca Homes, of het aankoopproces van een huis in Spanje? Neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen, en kunnen u daarnaast persoonlijk advies geven.