Een nieuwe baan in de ICT

Heeft u altijd gewerkt binnen de ICT wereld en bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Dan bent u bij Unica wellicht aan het juiste adres. Het bedrijf heeft op dit moment namelijk meerdere vacatures in de ICT openstaan. Als u naar de website gaat van Unica kunt u hier direct op reageren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om vacatures in de andere vakgebieden te bekijken. 

Doorgroeimogelijkheden

Unica staat bekend als een van de grootste technische dienstverleners van Nederland. Werken bij Unica is dan ook een echte uitdaging. Bij Unica bieden ze u graag de mogelijkheid om uzelf verder te ontwikkelen. Zo bieden zij bijvoorbeeld diverse opleidingsmogelijkheden. Daarnaast heeft u bij Unica ook voldoende perspectief om door te groeien binnen het bedrijf zelf. Zo blijft werken bij Unica altijd een uitdaging en kunt u het beste uit uzelf halen.

Solliciteren

Heeft u interesse en zou u graag willen solliciteren bij Unica? Kijk dan snel een keer op de website om te bekijken welke vacatures er binnen technisch beheer of een ander vakgebied er momenteel beschikbaar zijn. Ziet u een vacature waar u graag op zou willen reageren. Dan kunt u dit heel eenvoudig doen via de website. Heeft u nog enkele vragen over een bepaalde functie of wilt u gewoon meer te weten komen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.