Een nieuwe fiets kopen

Gaat u graag de buitenlucht in en bent u nog op zoek naar een goede fiets? Kies dan voor een trekking fiets. Voor een trekking fiets gaat u naar VVR-Parts. Bij VVR-Parts vindt u namelijk een groot aantal verschillende fietsen, waaronder een trekking fiets. Daarnaast vindt u hier ook een speciaal assortiment met scooteronderdelen. Deze kunt u via de webshop bestellen om vervolgens thuis zelf aan de slag te gaan. Bent u niet zo handig en laat u dit liever over een vakkundige professionals? Dan kunt u ervoor kiezen om uw scooter achter te laten. Zij zorgen er vervolgens voor dat die gerepareerd wordt.

Reparatie

Bij VVR-Parts kunt u zowel een scooter als een fiets laten repareren. Om een afspraak te maken kunt u terecht op de website. Hier vindt u namelijk het reserveringssysteem. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken. Bent u niet in de gelegenheid om zelf uw fiets of scooter langs te brengen? Dan bieden zij ook de mogelijkheid om deze eventueel op te komen halen.

Een windscherm bestellen

Dus heeft u bijvoorbeeld een scooter en bent u op zoek naar bepaalde onderdelen om hier vervolgens zelf mee aan de slag te gaan? Bezoek dan vandaag nog de webshop van dit bedrijf. Zo vindt u hier een overzicht van windschermen voor een Sym Mio.