Een ooglid correctie bij Huisartskliniek

Heeft u vaak last van uw hoofd en heeft u het idee dat er problemen zijn met uw zicht? Maar kunt u er maar niet op komen waar dit vandaan komt? Dan kan ik u vertellen dat het heel goed zou kunnen komen door uw hangende oogleden. Deze veranderen uw uiterlijk niet alleen, maar kunnen ook heel zwaar en vervelend worden en zorgen voor klachten. Dit kunt u oplossen door een ooglid correctie te ondergaan.

Voordelen ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie heeft veel voordelen. Het zal u namelijk van uw klachten af helpen. U heeft geen hoofd- en buikpijn meer en uw zicht zal verbeteren. Daarnaast wordt uw uiterlijk er beter van, omdat u er minder moe uit zult zien. Het fijne aan de ooglidcorrectie is dat het weinig tijd en moeite kost. U wordt namelijk verdoofd en de procedure duurt maar een uur, inclusief nazorg. U bent dus heel snel van uw hangende oogleden af. Het enige nadeel is dat u even niet meer kunt zien en u dus vervoer naar huis moet regelen.

Interesse?

Bij Huisartskliniek kunt u een ooglidcorrectie ondergaan. Kijk op de website voor alle informatie en neem direct contact op voor antwoord op uw vragen en een afspraak.