Een openhaard kopen? Ga dan naar Haardenexpert

Twijfelt u al een lange tijd over de aanschaf van een haard, maar weet u niet goed wat de voordelen per type haard zijn? Dan is er gelukkig een uitgebreide website waar u genoeg informatie kunt vinden, zodat u eenvoudig de juiste keuze kunt maken. De website van Haardenexpert is handig ingericht, zodat u snel vindt waar u naar op zoek was. Wilt u bijvoorbeeld voor eenvoud en gemak gaan? Dan klikt u op het kopje “gashaarden”. Daarna kunt u aanvinken wat uw voorkeuren zijn in bijvoorbeeld prijs, vermogen en merk, zoals bijvoorbeeld de Bellfires Derby.

De voordelen op een rijtje

Als u klikt op “gashaarden” of bijvoorbeeld “ elektrische haarden” , vindt u ook meteen een uitgebreide uitleg over de werking van deze haarden. Wat zijn de voordelen van die haard? En wat zijn de mogelijkheden voor installatie? U leest het allemaal op de website.

Hulp inschakelen van de expert

Als u er zelf niet uit komt, kunt u uiteraard altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Haardenexpert. Zij kunnen u helpen met al uw vragen, en u daarnaast voorzien van persoonlijk advies. U kunt er ook voor kiezen om een bezoekje te brengen aan de showroom, zodat u daar met een van de vakkundige medewerkers kunt overleggen.