Een professionele spuiterij Tilburg

Wilt u uw producten laten coaten of buizen laten spuiten door een professionele spuiterij Tilburg? Bij Spuiterij Geraerts bent u dan aan het juiste adres. Spuiterij Geraerts is u graag van dienst met buizen spuiten en coaten van ramen, deuren, kozijnen en radiatoren.

Buizen spuiten

Het spuiten van buizen wordt op effici├źnte wijze gedaan doormiddel van de electrostatische spuitrobot. De buizen worden op een snelle wijze voorzien van een laklaag. Door het unieke en gepatenteerde proces kunnen zij ontzettend veel buizen per dag spuiten. De verf die op de buizen wordt aangebracht is door Spuiterij Geraerts zelf ontwikkeld in samenwerking met een gespecialiseerde fabrikant. Spuiterij Geraearts maakt gebruik van een snelle en doelmatige opbrengtechniek en de buizen worden op een hoogwaardige, gelijkmatige manier van verf voorzien. De verf op de buizen zorgt voor een zeer goede hechting en zeer snelle doordroging.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u ook buizen laten spuiten door Spuiterij Geraerts en bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan op de site en ga naar de site voor meer informatie. Op de site vindt u ook de andere mogelijkheden bij de spuiterij. Voor vragen mag u altijd contact opnemen en dan helpen zij u graag verder met informatie en advies.