Een risicoanalyse door HMPA

Als u een risicoanalyse wilt laten uitvoeren, om bijvoorbeeld zeker te zijn van de veiligheid op uw werkvloer, dan bent u bij HMPA aan het juiste adres. Zij hebben namelijk ervaring in het uitvoeren van risico inventarisaties en evaluaties.  Hierbij houden ze rekening met de Europese richtlijnen en de veiligheids- en gezondheidswetgeving. Op deze manier weet u zeker dat u aan alle eisen voldoet en dat u er alles aan doet om uw medewerkers een zo veilig mogelijke werkomgeving te bieden.

Hoe gaat HMPA te werk tijdens een risico inventarisatie en evaluatie?

HMPA vindt het belangrijk om alle risico’s duidelijk in kaart te brengen. Ze inventariseren daarom bijvoorbeeld de risico’s van arbeidsmiddelen of machines. Daarna geven ze aan wat de gevarengrootte is, en hoe ernstig de verwonding zou zijn mocht er iets gebeuren. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat HMPA een risicoscore kan toekennen. Tot slot geeft HMPA de vereiste beveiligingsmaatregelen. Mocht u hier niet aan voldoen, dan kan HMPA u het advies geven om deze aspecten te verbeteren.

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over een Risico inventarisatie en evaluatie bij HMPA? Ga dan gewoon naar de site en maak daar een geheel vrijblijvende afspraak.