Een sandwichbord als blikvanger voor uw bedrijf

Wilt u adverteren voor uw bedrijf? Zoekt u naar een echte blikvanger waarmee u de aandacht krijgt? Zet dan een sandwichbord in! Dit is een oeroud marketingmiddel vertaald naar moderne middelen. Niet alles hoeft digitaal en dit bewijst het sandwichbord. De borden kunnen op de schouders gedragen worden door middel van een verbindingskoord. Bosman Reklame wijst u graag op de mogelijkheden.

De sandwichborden

Kiest u voor zelfklevende belettering? Of toch voor full colourwerk? Wellicht wel allebei? Het is allemaal mogelijk bij Bosman Reklame. De sandwichborden van Bosman Reklame bestaat uit twee platen van 4 mm dik geschuimd pvc. Door zowel de voor als achterzijde van belettering te voorzien kan niemand om uw boodschap heen! De medewerkers van Bosman Reklame helpen u graag om de juiste keus te maken. Om alvast een voorproefje te krijgen van hoe zo’n sandwichbord oogt kunt u terecht op de website. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in de showroom aan de Kiotoweg 349 te Rotterdam.

Bosman helpt u verder

Bosman Letters & Reklame is specialist op gebied van het maken én installeren van visuele reclame-uitingen en bewegwijzering. U bent dus gegarandeerd van een passend resultaat. Heeft u nog vragen? Mail of bel gerust voor een specifieke aanvraag. Uiteraard is het ook mogelijk om een bezoek in te plannen op uw locatie. Bezoek de website voor meer informatie.