Een youngtimer verzekering

Heeft u een youngtimer? Daarvoor kunt u een passende verzekering afsluiten. Maar reguliere verzekeraars hebben vaak te weinig verstand van dit type auto. Daarom is het raadzaam om een echte specialist in te schakelen. Elaska is zo’n specialist in youngtimers en oldtimers. Wanneer u dan ook op zoek bent naar een youngtimer verzekering gaat u naar Elaska. Zij adviseren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.┬á

De voordelen

Een youngtimer is een auto tussen de 15 en de 25 jaar oud. Wanneer een auto ouders is dan de 25 jaar spreekt u van een oldtimer. De premie voor een youngtimer is vaak een stuk gunstiger dan voor een normale auto. Vooral wanneer bijvoorbeeld uw kilometerstand nog laag staat en uw auto in uitstekende staat verkeert. Wat zijn de voordelen van een youngtimer verzekering? Allereerst krijgt u korting als u lid van een club bent. Daarnaast is een youngtimer verzekering ook zeer geschikt voor bestuurders jonger dan 24 jaar oud. Daarnaast is een youngtimer verzekering ook geschikt voor auto’s die zakelijk worden gebruikt, dit vanwege fiscale redenen.

De website

Heeft u behoefte aan meer informatie of wellicht wel deskundig en persoonlijk advies? Dan kunt u terecht op de website van Elaska. Hier kunt u onder meer ook lezen over de Elaska garanties.