Een zaal huren in Zoetermeer bij t Manneke

Een zaal huren in Zoetermeer kan uitstekend bij t Manneke! Hier kunt u een zaal huren om vele diverse redenen. Bijvoorbeeld omdat u een zaal nodig heeft voor een vergadering, omdat u een betoverende plek zoekt om te trouwen of een ander feestje heeft. Hier zit u altijd goed. T Manneke bevindt zich in een prachtig verbouwde boerderij. Deze boerderij ligt landelijk gelegen en beschikt over meerdere feestzalen. Zo is er altijd wel een zaal die voldoet aan uw wensen en behoeften. U bent hoe dan ook van harte welkom bij t Manneke! 

Diverse opties en mogelijkheden

Bij t Manneke zijn er vele mogelijkheden te vinden tot het huren van een zaal in Zoetermeer. De zalen bieden ruimte tot diverse groepssamenstellingen. Denk aan groepen van 15 tot en met 250 personen. Wilt u hier bijvoorbeeld vergaderen? Dat kan! U vindt in elke zaal een beamer, een scherm Wi-Fi en een geluidsinstallatie. Ook voor de mooiste dag van uw leven is t Manneke uitermate geschikt. Deze locatie is aangewezen als officiële trouwlocatie.

Kom een langs

Wilt u t Manneke met eigen ogen bekijken? Dat kan uiteraard! Neem contact op om een afspraak in te plannen. U bent van harte welkom voor een rondleiding en om de mogelijkheden te bespreken.