Eenvoudig digitale documenten ondertekenen?

Heeft u een eigen bedrijf waar u regelmatig uw klanten of relaties om een ondertekening moet vragen? Dit kan tegenwoordig ook heel gemakkelijk digitaal, wist u dat? Evidos is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het elektronisch ondertekenen van documenten. Evidos heeft voor iedere situatie een passende oplossing. Evidos maakt het namelijk mogelijk om alle soorten documenten en formulieren digitaal te ondertekenen waarmerken of aangetekend te versturen. Dat is toch veel handiger dan al dat papierwerk? Meer weten over Evidos? Lees dan snel verder.

Digitale ondertekening van Evidos

Evidos staat voor Evidence in Online Services, oftewel zaken doen op het internet. Evidos is met meer dan tien jar nationaal en internationaal ervaring inmiddels uitgegroeid tot marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen. Op deze manier kun je veel kosten besparen en is het makkelijker om al uw producten en diensten sneller en efficiënter te leveren. Wat ook fijn om te weten is, is dat Evidos voldoet aan de laatste wetgeving en technieken voor electronisch ondertekenen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Evidos of over digitale ondertekening? Ga dan snel naar de website van Evidos of maak een afspraak met één van de medewerkers. Evidos komt graag bij u langs om verschillende mogelijkheden door te spreken en oplossingen te demonstreren.