Elaska voor een youngtimer verzekering

Bent u in het bezit van een youngtimer en bent u nog op zoek naar een passende en betaalbare youngtimer verzekering? Dan bent u bij Elaska helemaal aan het juiste adres. Deze oldtimerspecialist is namelijk gespecialiseerd op dit gebied. Zo kunt u hier terecht voor vrijwel alle oldtimer verzekeringen die er op dit moment zijn. Maar wanneer is een auto nou eigenlijk een youngtimer? Een auto is een youngtimer als een auto tussen de 15 en 25 jaar oud is. Een auto wordt bestempeld als oldtimer als de auto ouder is dan 25.

Waarom een youngtimer verzekering?

Er zijn een aantal redenen die het erg interessant maken om een youngtimer verzekering af te sluiten. Allereerst krijgt u hier korting als u lid bent van een club. Daarnaast is het ook mogelijk om deze verzekering af te sluiten als de auto zakelijk wordt gebruikt. Bovendien is de verzekering ook geschikt voor bestuurders die jonger zijn dan 24. Bij Elaska heeft u altijd veertien dagen bedenktijd. Bovendien is het ook mogelijk om de verzekering dagelijks op te zeggen.

Meer weten?

Bent u benieuwd en wilt u graag meer te weten komen over de youngtimer verzekering of bent u benieuwd naar de youngtimer regeling? Breng dan vandaag nog een bezoek aan de website van Elaska.