Etagevloer in uw magazijn

Kunt u in uw magazijn wel wat extra ruimte gebruiken, maar wilt u eigenlijk niet verhuizen of een enorme verbouwing ondergaan? Dan is een etagevloer misschien een goede oplossing. Met een etagevloer krijgt u in één keer dubbel zoveel ruimte in uw magazijn zonder een grote verbouwing te ondergaan. Met deze extra ruimte krijgt u eindelijk weer overzicht in uw magazijn en heeft u weer de ruimte die u nodig heeft.

 

Voordelen van een etagevloer

De koudgewalste profielen van de etagevloeren bieden vele technische mogelijkheden. Om te beginnen kunt u de constructie als kabelgoot gebruiken, waardoor u veel kosten zult besparen. Daarnaast zorgen de HEXA gaten voor doorvoer van de verlichting en kunt u gebruik maken van het weerkaatste licht waardoor u tot 43% minder verlichting nodig heeft. De etagevloeren zijn eigenlijk geschikt voor iedere branche en sector en kan indien gewenst aangepast worden aan uw specifieke eisen. Wilt u de vloer bijvoorbeeld in een bepaalde kleur geleverd hebben? Dan kan dat gewoon geregeld worden.

 

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over deze verdiepingsvloer en de mogelijkheden die er zijn? Neemt u dan contact op met Nolte. Zij zullen u dan adviseren over de mogelijkheden en antwoord geven op al de vragen die u heeft.