EW Facility Services voor het schoonmaken van kantoren

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf die u kunt inschakelen voor het schoonmaken van kantoren? Dan zit u bij EW Facility Services goed. Dit bedrijf is namelijk de specialist op het gebied van schoonmaak en dit koppelen zij aan een bijzondere beleving voor medewerkers en gasten van de opdrachtgevers. Naast dat dit bedrijf zich bezighoudt met het schoonmaken van kantoren, houden zij zich ook nog bezig met een groot aantal andere aspecten. Hier vinden zij namelijk dat facilitaire dienstverlening een beleving is.

EW Facility Services

Bij EW Facility Services vinden zij een aantal zaken zeer belangrijk en deze kunt u dan ook terugvinden in de kernwaarden van het bedrijf. Zo vinden zij het hier onder andere betrokkenheid erg belangrijk. Daarnaast vinden zij het ook erg belangrijk dat de medewerkers gastbewust zijn en een professionele uitstraling hebben. Bovendien kenmerkt dit bedrijf en de medewerkers zich door het oog voor detail.

Benieuwd?

Bent u erg benieuwd naar alle diensten die EW Facility Services aanbiedt of wilt u direct contact opnemen voor de schoonmaak van kantoren? Neem dan gauw een keer een kijkje op de website. Op de website kunt u het complete dienstenaanbod bekijken. Daarnaast kunt u hier ook de contactgegevens van het bedrijf vinden.