Geef iemand een fruitmand cadeau

Is er iemand ziek en zou u diegene graag eens willen verrassen? Dan kunt u er voor kiezen om een fruitmand te laten bezorgen. Een vitamineboost zal hem/haar zeker goed doen! Wilt u ook graag een fruitmand bezorgen? Dan bent u bij Boeketcadeau aan het juiste adres. Zij hebben veel verschillende soorten fruitmanden voor u beschikbaar. Zo is er altijd wel een fruitmand die bij uw wensen past.

Een klassieke- of juist een originele fruitmand?

Bij Boeketcadeau kunt u helemaal zelf kiezen wat voor fruitmand u graag wilt. Zo kunt u kiezen voor een klassieke fruitschaal in vier verschillende maten. Deze manden variëren in prijs van €16,95 tot slechts €28,95! Naast de klassieke fruitmanden kunt u ook kiezen voor originele fruitmanden. Hierbij kunt u denken aan een compleet appeltaart pakket met appels, een bakvorm, bakmix, slagroomspuit, rozijnen en noten. Maar ook een erwtensoep pakket of groentemand behoort tot de mogelijkheden. Voor een overzicht van de verschillende manden kunt u een kijkje nemen op de website

Ook voor een bloemetje kunt u terecht bij Boeketcadeau

Zoals de naam al doet vermoeden kunt u ook gewoon bloemetje bezorgen via Boeketcadeau. Het is dus maar net wat uw wensen zijn! Ga dus snel naar de website van Boeketcadeau en bestel een heerlijke fruitmand of een prachtige bos bloemen.