Gezonde smoothies voor iedere gelegenheid

Een aantal weken geleden was ik op de autobeurs, waar BMW stond met een smoothiebar. Op de hele beurs was alleen maar frisdrank te vinden, dus ik was ontzettend blij toen ik deze smoothiebar zag. Bij deze bar kon ik zelf kiezen welke smoothie ik wilde en deze werden ter plekke bereidt met vers fruit, fantastisch! Natuurlijk heb ik even gevraagd waar dat idee vandaan kwam, nu blijkt dat iedereen gewoon een smoothie bar huren kan bij Smoothiebar Nederland.

 

Smoothiebar huren

Thuisgekomen heb ik direct op internet de website van Smoothiebar Nederland opgezocht om eens te kijken voor wat voor gelegenheden ik zo’n smoothiebar kon huren. Een smoothiebar is niet alleen te huur voor een beurs, maar ook voor diverse feesten en evenementen. Het enige dat u hoeft te doen is te zorgen dat er een plek is voor de bar, de rest regelt Smoothiebar Nederland. Vooraf heeft u contact met hen over uw wensen en zij regelen tijdens het feest of evenement de rest.

 

Contact

Zelf ben ik ontzettend enthousiast over de smoothiebar. Ik denk namelijk dat het belangrijk is dat er op evenementen ook iets gezonds verkrijgbaar is en niet altijd alleen maar frisdrank of alcohol. Wilt u nu ook graag zo’n smoothiebar huren? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Smoothiebar Nederland.