Goed Engels leren spreken

Engels behoort tot de meest gesproken talen ter wereld en zeker in het zakenleven wordt er steeds vaker Engels gesproken. Wilt u het Engels van uw medewerekrs verbeteren door ze een cursus Engels in Rotterdam te laten volgen? Dan bent u bij SR Training helemaal aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk terecht als u uw gespreksvaardigheden wilt verbeteren, maar ook als u wilt leren hoe een e-mail op moet stellen en hoe u uw presentatievaardigheden kunt verbeteren. 

Werkwijze

SR Training kent een aantal voordelen. Een van die voordelen is de duidelijke werkwijze die zij hanteren. Allereerst gaan zij met u in gesprek om erachter te komen wat uw wensen zijn. De tweede stap is een intakegesprek met de deelnemers van de training. Vervolgens doen zij een voorstel voor de samenstelling van de groep. Als dit allemaal duidelijk is zullen zij een bevestiging sturen en kan de training beginnen.

Meer weten?

Bent u erg benieuwd en wilt u graag meer weten over SR Training en de mogelijkheden voor een cursus Engels in Eindhoven of een andere stad? Breng dan gauw een keer een bezoek aan de website. Hier kunt u de mogelijkheden en de voordelen op uw gemak bekijken.