Golfen zónder lege golftrolley acu!

Als u lekker aan het golfen bent is het laatste waar u zin in heeft een lege accu van uw golftrolley. Dit zorgt voor irritatie, frustratie en bovenal: tijdverspilling. Tijd die u veel beter kan besteden aan het beoefenen van de sport! Rebatt begrijpt dit. Daarom hebben zij een breed scala aan accu’s voor golftrolleys. Zodat u kan golfen zonder u zorgen te maken of de accu het wel redt tot aan het einde van uw golf sessie.  

Het assortiment

Rebatt heeft een assortiment bestaande uit twaalf verschillende soorten golftrolley accu’s. Iedere accu beschikt over een lange levensduur. Wat dacht u bijvoorbeeld van de LifeP04 accu? Dit exemplaar gaat zo’n vier tot zes jaar mee. Nu verwacht u waarschijnlijk een loodzware accu die haast niet te dragen is. Niets is minder waar! Deze accu weeg slechts de helft van een loodaccu met dezelfde afmetingen.

Meer informatie

Bent u een beginnend of fanatiek golfer en geïnteresseerd geraakt in een Rebatt golftrolley accu?  Via de webshop van Rebatt kunt u eenvoudig én snel uw exemplaar bestellen. Bekijk het assortiment op de website en profiteer van de snelle levertijd. Mocht u nog vragen hebben dan is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen.