Haal alles uit uw vergadering!

Vergaderen. Veel mensen vinden dat een vervelende bijkomstigheid. Toch is het echt noodzakelijk voor het uitwisselen van ervaringen, het nemen van belangrijke beslissingen en het bewaken van de voortgang van zaken. Maar hoe kun je nou slim vergaderen? Dus in zo min mogelijk tijd, zoveel mogelijk bereiken? Vergaderwijs maakt u wegwijs in uw wijze van vergaderen. 

Over Vergaderwijs

Vergaderwijs helpt u om het optimale uit uw vergaderprocessen te halen. Het inschakelen van Vergaderwijs is kostenbesparend omdat inhoudelijke en procesmatige analyses worden gecombineerd tot één verslaglegging. U kunt bij Vergaderwijs dus rekenen op deskundige tips en adviezen. Maar dat is niet het enige. Allereerst levert Vergaderwijs een topkwaliteit verslaglegging. Daarnaast kunt u rekenen op inzicht in het inhoudelijke en/of bestuurlijke verloop van het besluitvormingsproces. Tevens houdt Vergaderwijs zich bezig met de visieontwikkeling met betrekking tot de te kiezen beleidsrichting. En tot slot zorgt Vergaderwijs voor de bewaking van het proces.

Meer weten?

Bent u enthousiast geworden over de werkwijze van Vergaderwijs? Of wilt u gewoon graag wat meer informatie of tips voor het notuleren? Aarzel vooral niet en neem contact met Vergaderwijs op. U kunt een kijkje nemen op de website ‘www.vergaderwijs.nl’ of bellen naar 06-41806332. Ontdek de vele voordelen van de unieke service van Vergaderwijs.