Haard aanschaffen? Ga dan naar haardenexpert

De zomer is nu toch echt voorbij en de truien worden weer uit de kast gehaald. Wilt u er aankomende winter warmpjes bij zitten? Overweeg dan eens om een openhaard aan te schaffen. Of u nou een houtkachel, elektrische haard of gashaard wilt kopen, Haardenexpert heeft het allemaal voor u. Neem bijvoorbeeld de Bellfires View Bell haarden. Dit zijn prachtige driezijdige gashaarden die voor een prachtig vlammenspel in uw woning zullen zorgen.

Een haard als room divider

Wist u dat u de Bellfires View Bell gashaard als room divider kunt gebruiken? Op deze manier kunt u twee ruimtes van elkaar scheiden. Heeft u op dit moment een erg grote open woonkamer, maar houdt u meer van een knusse uitstraling? Dan kunt u bijvoorbeeld de Bellfires View Bell middenin laten plaatsen en de zithoek en eet “kamer” van elkaar scheiden. Omdat de haard driezijdig is, kunt u er vanaf elke plek  in uw woonkamer van genieten.

Meer informatie vindt u op de website

Wilt u meer informatie over de Bellfires View Bell gashaarden, of over een van de andere haarden van Haardenexpert? Ga dan naar de website. Uiteraard kunt u ook langskomen in de showroom of contact opnemen met een van de medewerkers indien u meer te weten wilt komen over een bepaalde haard.