Handige tips voor de verzorging van uw kitten

Krijgt u binnenkort eindelijk een kitten, maar heeft u nog nooit eerder een huisdier gehad? Dan is het verstandig om vast wat informatie op te zoeken omtrent de verzorging van uw kat. Weet u bijvoorbeeld wel welke voeding een kitten moet krijgen? En welke inentingen moet u allemaal laten zetten zodat ze niet ernstig ziek worden? Ook is het belangrijk om vast na te denken over de preventie van vlooien en mijten.

Een goede dierenarts in de buurt zoeken

Bent u nog op zoek naar een goede dierenarts bij u in de buurt? Zoek er eentje via de website van Zoek Dierenarts. U kunt hier uw woonplaats invullen, waarna er een overzicht volgt van de dierenartsen in de buurt. Bij de dierenartsen staan ook nog eens beoordelingen van andere bezoekers, zodat u een dierenarts uit kunt zoeken die bij u past. Uiteraard kunt u zelf ook beoordeling geven als u bij een dierenarts bent geweest. Op deze manier helpt u weer andere bezoekers.

Voor meer informatie gaat u naar de website

Wilt u meer weten over bepaalde kattenrassen of het nemen van een dierenverzekering? Ga dan naar de website van Zoek Dierenarts. Hier vindt u alle informatie die u nodig hebt om uzelf en uw gezin voor te bereiden op de komst van uw nieuwe kitten!