Hoeden van Jos van Dijck

Bent u op zoek naar een tijdloze en unieke hoed voor in uw garderobe? Bekijk eens de collectie van Hoedenzaak Jos van Dijck. Hier hebben ze een ruim assortiment aan hoeden voor dames en heren. Jos van Dijck vindt u in Utrecht, maar heeft ook een eigen webshop. De Hoedenzaak bestaat al sinds 1923 en wordt nu door de 3e generatie gerund. Hierdoor wordt de beste kwaliteit en adviezen gegarandeerd.

Een Borsalino hoed

Bij Hoedenzaak Jos van Dijck hebben ze een ruim assortiment aan hoeden. In de collectie vindt u trendy hoeden van uitstekende kwaliteit. Een van de bekende merken is Borsalino. De hoeden van Borsalino zijn van kostbaar materiaal gemaakt en zeer licht. Dit Italiaanse kwaliteitsmerk heeft prachtige hoeden en allemaal uniek. Een Borsalino hoed is tijdloos en mag zeker niet ontbreken in uw garderobe. Voor de Borsalino collectie gaat u naar de site of u komt de collectie bekijken in de winkel.

Het assortiment bekijken

Bent u op zoek naar een mooie hoed en benieuwd naar het assortiment van Hoedenzaak Jos van Dijck, waaronder de Borsalino hoeden? Kom eens langs in de winkel in Utrecht of bekijk de collectie online in de webshop. Voor meer informatie over de collectie gaat u naar de site of u neemt contact op.