Hollandse producten in het buitenland

Verblijft u met uw gezin voor langere tijd in het buitenland, of bent u geëmigreerd? Dan komt u er snel achter dat er in het buitenland hele andere producten te verkrijgen zijn dan in Nederland. Zo vindt u in landen buiten Europa vaak geen stroopwafels of hagelslag en is ook de Nutrilon baby milk vaak ver te zoeken. Om toch aan deze behoefte te kunnen voldoen is er de Dutch Expat Shop. Deze online supermarkt verzend producten over de hele wereld, zodat u nooit meer zonder uw favoriete producten hoeft.

 

Dutch Expat Shop

Veel mensen misschien in het buitenland de producten van Nederland, maar het laten versturen door vrienden en familie is vaak ontzettend duur. Vanuit deze behoefte is de Dutch Expat Shop ontstaan. Zij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u zonder problemen kunt genieten van de typisch Hollandse producten. De Dutch Expat Shop verzend snel en goed en dat is ook terug te lezen in de reacties van klanten. Klanten beoordelen deze supermarkt zelfs met een 9,2. Dat laat wel zien dat het zeker de moeite waard is om hier uw producten te bestellen.

 

Bestellen

Met meer dan 20.000 producten en ruim 1.000 echte merken is deze Dutch shop online een ware uitkomst voor iedereen die in het buitenland verblijft en niet zonder de typisch Hollandse producten kan.