Hoogwaardige belijning voor meerdere doeleinden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een bepaald soort vloeroppervlak voor u kan belijnen? D&S Belijning is een gespecialiseerd bedrijf en kan nauwkeurig de gewenste belijning aanbrengen. Het maakt niet uit of u belijning binnen- of buiten wilt hebben, D&S Belijning maakt alleen gebruik van de beste verf, die bestand is tegen zware belasting. Deze verf wordt ook in het verkeer gebruikt, waardoor u zeker weet dat u weer een lange poos vooruit kunt zonder dat de lijnen gaan vervagen of verkleuren.

Benieuwd hoe het belijnen in zijn werk gaat? Bekijk dan de video

Bent u ook zo benieuwd hoe de belijning aangebracht wordt? Dan kunt u op de website van D&S belijning een video vinden waar ze laten zien hoe het belijnen in zijn werk gaat. Daarnaast kunt u op de website ook voorbeelden vinden van verschillende soorten belijningen, zoals schoolplein spellen of glow in de dark verf.

Meer informatie vindt u op de website van D&S Belijning

Wilt u meer informatie over de belijning, of over het belijningsproces? Ga dan naar de website of neem contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. De contactgegevens vindt u op de website.