Huisartskliniek voor rimpels verwijderen

Rimpels verwijderen kan op allerlei diverse manieren. Voor het verwijderen van rimpels kunt u terecht bij Huisartskliniek. Hier werken ze zowel met botox als met fillers. Of er gewerkt gaat worden met fillers of met botox hangt geheel af van de plek in het gezicht waar de rimpel zich bevindt en het type soort rimpel. Het kan ook dat een arts van Huisartskliniek werkt met een combinatie van botox en fillers. Er worden sinds kort ook andere behandelingen aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan Draadjeslift PDO. Hiermee worden rimpels en huidverslapping bestreden. 

Voorkomen is beter dan genezen!

Om de spieractiviteit te verslappen kan een arts botox gebruiken. Middels een filler wordt een rimpel opgevuld, dit is immers een litteken. Er wordt daarom ook wel gezegd dat voorkomen beter is dan genezen. Een arts van Huisartskliniek kan u hier heel goed over adviseren. Wanneer er fillers worden gebruikt wordt er hyaluronzuur toegepast. Dit kan soms Radiesse zijn. Allebei de fillers zijn tijdelijk en worden als volkomen veilig bevonden.

Lees meer op de website

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar meer informatie over het verwijderen van rimpels verwijzen wij u graag door naar de website van Huisartskliniek. U kunt ook contact opnemen voor vragen en / of opmerkingen.