Hulp bij echtscheiding

Bent u op zoek naar hulp in het afhandelen van een echtscheiding? Woont u in de omgeving van Nijmegen? Van Arkel & van den Boom Advocaten helpt u graag. Gespecialiseerd in familie- en erfrecht staat Van Arkel & van den Boom Advocaten voor u klaar. Naast veel juridische kennis en ervaring staan ze ook nog bekend om hun persoonlijke, efficiënte een oplossingsgerichte aanpak.

De juiste aanpak

Een scheiding is al zwaar genoeg. Begrip is dan ook fijn in deze moeilijke periode. De advocaten van Van Arkel & van den Boom Advocaten bieden altijd een luisterend oor voor uw wensen. Op deze manier wordt er gekeken welke manier van scheiden u wilt hanteren. Bijvoorbeeld een scheiding waar ieder een eigen advocaat heeft. Samen met uw advocaat kan er een strategie bedacht worden. Een andere optie is een tussenvorm van overlegscheiding waarbij u op de klassieke manier onderhandelt. Tot slot kunt u kiezen voor een scheidingsmediation. Hierbij wordt er gekeken naar de wensen van beide partijen. Op de lange termijn levert dit meestal meer tevredenheid op. Dit proces verloopt het snelst en de kosten liggen een stuk lager dan wanneer u ieder een eigen advocaat in de hand neemt.

Maak kennis

Van Arkel & van den Boom Advocaten begrijpt dat u niet zomaar met een advocaat in zee gaat. Daarom bieden ze u de mogelijkheid kennis te maken met een van de advocaten. Hierbij is een halfuur geheel gratis! Kijk voor meer informatie op de website.